Tigeren Sover Aldri

Tigeren Sover Aldri

Tiger Of Sweden ble grunnlagt helt tilbake i 1903. Mye har endret seg på motefronten på den tid, men merkevarens ambisjon om å skape «mote med mening» består – og det i aller beste velgående, får vi samtidig legge til. Gjennom både gode og tøffe tider har Tiger Of Sweden vært tro til konseptet om å skape mote for menn og kvinner som tør å gå si egen vei.

I år kombinerer Tiger Of Swedens høst- og vinterkolleksjon tradisjonelt håndverk med en moderne vri. Nostalgiske referanser er å finne gjennomgående i kolleksjonen som består at plagg med dempet skandinavisk fargepalett.

Du finner Tiger Of Sweden til både og ham og henne kun hos Boomerang i Fredrikstad.

Boomerang

Boomerang

I 1978 åpnet moteforretningen Boomerang sine dører. To etasjer sentralt plassert midt i gågata, Fredrikstad. Også den gang var Boomerang unik i sitt konsept og ble raskt en trendsetter innen klesmote for Henne og Han i Fredrikstad, og etter hvert i hele Østfold. Gjennom årene har vi holdt fast ved vårt konsept, men for å kunne tilby våre kunder en helhetlig og oppdatert handleopplevelse, flyttet vi butikken ned på et plan, 50 meter lenger syd i gågata. Til det som i dag er midt i gågata! Vi er stolte av å kunne presentere ferske nyheter fra moteverden, i en arkitekttegnet og «skreddersydd» butikk som med sin utforming og design har et sterkt urbant og internasjonalt preg. Med fokus på anerkjente merkevarer, kvalitet, god personlig service og ikke minst et godt arbeidsmiljø, har vi opparbeidet oss en stor kundekrets og et renomè som strekker seg langt utover Fredrikstads grenser. Siden 1978 har vi utviklet et kontaktnett blant nasjonale & internasjonale leverandører av kvalitetsklær. Dette har gitt oss muligheten til å kunne velge blant de aller beste merkevarer. Boomerang ble årets bedrift 2008.

Adresse: Nygaardsgata 36
Fredrikstad
Hjemmeside http://www.boomerang.no
Facebook: Besøk
Instagam: 69 30 18 90
Etablert: 1978
Kategorier: Butikker, Klær, sko og reiseeffekter, Gågata,
Stikkord:

Produktnyheter

Relaterte artikler