Tørr, varm og stilsikker

Tørr, varm og stilsikker

I det øyeblikket vi går ut av døren er vi omgitt av været. Enhver Gofranck jakke er designet for å ta seg av allslags vær. Deres filosofi er at tekniske detaljer og vanntette plagg ikke trenger å gå på akkord med stilen. Med smart design kan du få mer ut av yttertøyet og ende opp med å kjøpe mindre. Høy kvalitet, høy funksjonalitet og superfint design, sikrer du at du både føler deg bra og holder deg tørr og varm i all slags vær.

Gofranck ønsker også å bli mer bærekraftige. De satser på materialer og biologisk nedbrytbar isolasjon. Ved kun å jobbe med sertifiserte leverandører kan de garantere at alle som er involvert i produksjonen, jobber under trygge og normale forhold, og får rettferdig lønn. Å velge bevisst betyr å ikke se bort. Det er alltid mer arbeid å gjøre, noe de ønsker å dele med deg underveis.Kom innom Boomerang i gågata og prøv din nye favorittjakke.

Boomerang

Boomerang

I 1978 åpnet moteforretningen Boomerang sine dører. To etasjer sentralt plassert midt i gågata, Fredrikstad. Også den gang var Boomerang unik i sitt konsept og ble raskt en trendsetter innen klesmote for Henne og Han i Fredrikstad, og etter hvert i hele Østfold. Gjennom årene har vi holdt fast ved vårt konsept, men for å kunne tilby våre kunder en helhetlig og oppdatert handleopplevelse, flyttet vi butikken ned på et plan, 50 meter lenger syd i gågata. Til det som i dag er midt i gågata! Vi er stolte av å kunne presentere ferske nyheter fra moteverden, i en arkitekttegnet og «skreddersydd» butikk som med sin utforming og design har et sterkt urbant og internasjonalt preg. Med fokus på anerkjente merkevarer, kvalitet, god personlig service og ikke minst et godt arbeidsmiljø, har vi opparbeidet oss en stor kundekrets og et renomè som strekker seg langt utover Fredrikstads grenser. Siden 1978 har vi utviklet et kontaktnett blant nasjonale & internasjonale leverandører av kvalitetsklær. Dette har gitt oss muligheten til å kunne velge blant de aller beste merkevarer. Boomerang ble årets bedrift 2008.

Adresse: Nygaardsgata 36
Fredrikstad
Hjemmeside http://www.boomerang.no
Facebook: Besøk
Telefon: 69 30 18 90
Etablert: 1978
Kategorier: Butikker, Klær, sko og reiseeffekter, Gågata,
Stikkord: Mote, Sko, Dress,
Merkevarer: Morris, Belstaff,

Produktnyheter

Relaterte artikler