Kvalitetsmøbler  klare for RASK levering

Kvalitetsmøbler klare for RASK levering

For mange er Huseby synonymt med kvalitet og stil. Helt siden 1974 har Huseby levert norskproduserte og tidløse kjøkken til hjem over hele landet. Utvalget er stort og du får både klassiske og mer moderne kjøkken i flere farger og materialer.

I tillegg til kjøkken leveres også garderobe og bad. Felles for dem alle er at de blir produsert i Våle i Vestfold og holder høy kvalitet. Det at produktene er kortreist sikrer ikke bare kvaliteten, men også rask og trygg levering. Det er også gode muligheter og løsninger for å spesialtilpasse alt etter dine behov.

Det mange kanskje ikke visste er at Huseby Kjøkkenstudio i Fredrikstad også har et stort utvalg av møbler. I samarbeid med Home Factory har de et bredt utvalg av kvalitetsmøbler, i stil med deres kjøkken som er klare til rask levering.

Ta turen innom deres flotte lokaler sentralt i Farmannsgate hvor Connie og Camilla venter på deg.

Huseby Kjøkkenstudio

Huseby Kjøkkenstudio

Huseby kjøkkenstudio i Fredrikstad leverer kjøkken, bad og garderobe i ekte norsk håndverkskvalitet til privat- og bedriftsmarkedet i Fredrikstad og omegn. Butikken ligger Farmannsgate 2, midt i Fredrikstad sentrum. Hos oss vil du møte motiverte og serviceinnstilte interiørkonsulenter med høy kompetanse og erfaring fra både forbruker- og proffmarkedet.

Adresse: Farmannsgate 2
Fredrikstad
Hjemmeside https://huseby.no/huseby-kjokkenstudio-fredrikstad/
Telefon: 33 20 09 22
Etablert: 2022
Kategorier: Butikker, Hjem, gaver og interiør, Spesialvarer, Farmannsgate, Det glade hjørnet,
Stikkord: