Klassikeren holder stand

Klassikeren holder stand

Parajumpers er merket for deg som ønsker å holde deg varm, og samtidig forberedt på all slags vær og vind. De varme, klassiske dunjakkene til dame og herre er alltid stilsikre valg – perfekt til norske forhold og kalde temperaturer. Jakkene finner du i en rekke farger hos Ferner Jacobsen i gågaten.

Ferner Jacobsen

Ferner Jacobsen

Ferner Jacobsen AS er en familieeid bedrift som ble etablert i 1916. Vi har i dag tre butikker, en i Oslo, en i Fredrikstad og en på Fornebu S, i tillegg til nettbutikk. Med et stort utvalg av eksklusive merkevarer er vårt mål å være en av de ledende høy-profilerte motehusene for menn og kvinner i Skandinavia. Vi har siden vår oppstart hatt fokus på tradisjonell målsøm og high-end fashion, noe som har bidratt til at vi kan gi våre kunder den beste kundeservice og opplevelse i våre butikker.

Vi ønsker at kundene våre skal ha vår kunnskap og service tilgjengelig når de handler hos oss, enten det er i våre fysiske butikker eller vår nettbutikk slik at kunden er i fokus og personlig stil blir ivaretatt.

Adresse: Nygaardsgaten 48
Fredrikstad
Hjemmeside https://www.fernerjacobsen.no
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Telefon: 69 31 30 73
Etablert: 1971
Kategorier: Butikker, Klær, sko og reiseeffekter, Gågata,
Stikkord: Mote, Dame, Herre, Sko,
Merkevarer: Moncler, Holzweiler, Polo Ralph Lauren, Barbour, Blæst, Max Mara Weekend, Camilla Pihl,

Produktnyheter

Relaterte artikler