Ferner Jacobsen

Ferner Jacobsen

Ferner Jacobsen AS er en familieeid bedrift som ble etablert i 1916. Vi har i dag tre butikker, en i Oslo, en i Fredrikstad og en på Fornebu S, i tillegg til nettbutikk. Med et stort utvalg av eksklusive merkevarer er vårt mål å være en av de ledende høy-profilerte motehusene for menn og kvinner i Skandinavia. Vi har siden vår oppstart hatt fokus på tradisjonell målsøm og high-end fashion, noe som har bidratt til at vi kan gi våre kunder den beste kundeservice og opplevelse i våre butikker.

Vi ønsker at kundene våre skal ha vår kunnskap og service tilgjengelig når de handler hos oss, enten det er i våre fysiske butikker eller vår nettbutikk slik at kunden er i fokus og personlig stil blir ivaretatt.

Adresse: Nygaardsgaten 48
Fredrikstad
Hjemmeside https://www.fernerjacobsen.no
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Instagam: 69 31 30 73
Etablert: 1971
Kategorier: Butikker, Klær, sko og reiseeffekter, Gågata,
Stikkord: Mote, Dame, Herre, Sko,
Merkevarer: Moncler, Holzweiler, Polo Ralph Lauren, Barbour, Blæst, Max Mara Weekend, Camilla Pihl,
Nyt sommeren i lin

Nyt sommeren i lin

Vi på Ferner Jacobsen er veldig glad i lin. Og i år er utvalget av skjorter, t-shirts, bukser, kjoler og shorts i lin, større enn noen gang.

Lin er et naturmateriale som fremstilles fra linplanten. Materialet har avkjølende og luftige egenskaper som gjør at det passer godt i sommerhalvåret.

Sammenlignet med andre materialer, for eksempel bomull, har linet en utrolig høy evne til å absorbere fuktighet. I tillegg kvitter det seg også raskt med fuktighet, fibrene er nemlig hule, og det gjør at luft lettere strømmer gjennom.

Dermed føles materialet svalt å ha på seg.

Lin er også veldig slitesterkt og fibrene er en av de mest holdbare vi bruker. Stoffet er heller ikke særlig elastisk, noe som gjør at det sjelden mister fasongen eller vrir seg.

God sommer, og nyt den i lin!

Produktnyheter

Relaterte artikler