Behold det du liker. Bytt det du ønsker.

Behold det du liker. Bytt det du ønsker.

Vi skaper kjøkken for deg og neste generasjon. Bærekraftig kjøkken som er designet og bygget for å vare over tid. Holdbarhet handler om mer enn å bruke tre fra sertifiserte kilder, bærekraftige materialvalg og miljømerking. For oss handler bærekraft også om kjøkken som står stødig i hektiske perioder av livet. Om hengsler og dører som varer hele småbarnstiden. Et kjøkken bygget med kvalitet og omsorg er et bærekraftig kjøkken. Derfor gir vi alltid 10 års funksjonsgaranti på våre kjøkken.

Med sigdal RE:NEW forlenger vi levetiden til kjøkkenet ditt ved å tilby enkel, fleksibel og bærekraftig måte å gi det gamle Sigdal-kjøkken nytt liv. Behold det du liker. Bytt det du ønsker.

Med Sigdal RE:NEW kan du bytte ut deler av kjøkkkenet uten å kjøpe et helt nytt. Du velger selv hvor stor forandring du ønsker. Vi tilbyr bytte av fronter,knotter, håndtak, blandebatteri, benkeplater, innredning og hvitevarer på ditt eksisterende kjøkkenskap. Sammen med en kjøkkendesigner hos oss kan du se på andre muligheter, som for eksempel en kjøkkenøy. RE:NEW er en enkel måte å gi kjøkkenet et nytt design.Et nytt liv. På en bærekraftig måte.

Noen RE;NEW monteringer går på en dag, andre tar lengre tid avhengig av hvor store forandringer du vil gjøre. Om ditt sigdal-kjøkken er fra år 2000 eller senere kan du oppdatere det med RE:NEW. Det er kjøkkenets skrog som avgjør. Spør oss om du er usikker!

En av våre gode kjøkken desingere hjelper deg hele veien fra ide til montering. Vi planlegger, bestiller og leverer. Våre sertifiserte Sigdal-montører kan også hjelpe deg med monteringen.

Ettersom du beholder deler av kjøkkenet ditt bidrar du til mindre klimapåvirkning enn om du kjøper et helt nytt kjøkken. Og dine nye valg kan til og med være mer bærekreftige enn de gamle.

Du velger selv, eller sammen med en av våre kjøkkendesignere, hvilke deler av kjøkkenet du vil bytte ut fra vårt brede sortiment. Du finner sortimenetet på Sigdal.com og i vår flotte butikk i mosseveien 43.

Thor, Hildur og Elin ønsker deg velkommen. Kaffen er klar.

Studio Sigdal

Adresse: Mosseveien 43
Fredrikstad
Hjemmeside http://www.sigdal-fredrikstad.no
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Telefon: 69 36 72 20
Kategorier:
Stikkord:

Relaterte artikler