Studio Sigdal

Adresse: Mosseveien 43
Fredrikstad
Hjemmeside http://www.sigdal-fredrikstad.no
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Instagam: 69 36 72 20
Kategorier:
Stikkord:
Alltid God tid til kunder

Alltid God tid til kunder

Sigdal har produsert kjøkken og kjøkkeninnredning i mer enn 60 år, og hos Studio Sigdal i Mosseveien skreddersyr de kjøkkenet akkurat slik du ønsker.

I store moderne lokaler finner du nærmere 900 kvadratmeter fylt med det nyeste innen kjøkken, bad, garderober og hvitevarer. Showroomet er profesjonelt betjent av erfarne og serviceinnstilte medarbeidere som vil bistå deg gjennom hele prosessen. Her finner du også et stort sortiment av farge- og materialprøver.

– Vi tar oss alltid god tid til kundene våre. Det er essensielt for å avdekke behov og ønsker slik at vi kan presentere gode løsninger for kunden, sier salgskonsulent Nina Olsen.

– Mange tenker sikkert at Sigdal-kjøkken er ensbetydende med kostbare high-end løsninger, men sannheten er at vi tilbyr kjøkken, garderobe og baderomsmøbler i alle prisgrupper, fortsetter Nina.

– En trend vi ser mer og mer til er ønske om integrerte oppbevaringsløsninger i stua. Her kan ofte et kjøkken- eller garderobeskap være tingen. Vi tilbyr våre fronter i en rekke farger som kan matche interiøret du har fra før. Våre kjøkkendesignere elsker utfordringer og har mye erfaring med å løse problemstillinger knyttet til best mulig utnyttelse av plass på kjøkken og bad. Det er bare å spørre!

På sigdal.com kan man begynne prosessen ved la seg inspirere av kjøkken, bad og garderobe i en rekke farger og stilarter. Klassisk, moderne eller tidløst – valget er ditt. Samtidig er det ingen ting som slår å se, ta og føle på et ekte Sigdal-produkt i showroomet deres. Du finner de godt synlig i Mosseveien og utenfor døren er det gode parkeringsmuligheter. Nina Olsen, Hildur (på bildet), Elin og Thor ønsker deg velkommen.


Relaterte artikler