Kvalitet er hot!

Daglig leder i Studio Sigdal, Nina Opedal, trekker fram naturlige materialer og god kvalitet som en av de sterkeste tendensene i dagens interiørtrender. Treverk er tilbake i trendbildet, og sammen med lune farger som brunt, rust, petroleumsblå, sennepsgult og olivengrønt gjør det hjemmet til et koselig sted for avslapning og oppladning.

Kvalitet er hot!
Nina Opedal Lena Jensvoll Interiør Design Kjøkken Hjem Utgivelse: Høst 2017 Foto: Tom-Egil Jensen

Spar lommeboken og miljøet – tenk langsiktig! Det er en av de viktigste interiørtrendene i tiden. Satser du på kvalitet og sparer til ting du virkelig ønsker deg, tar du gjerne bedre vare på dem. Nina Opedal, daglig leder i Studio Sigdal, utdyper:

– Miljøfokus, håndverk, kvalitet og bærekraftig produksjon er viktige nøkkelord i trendbildet. Ting som koster litt mer, er varige investeringer. Nå har vi et behov for å omgi oss med ting som ikke er fremtidig søppel, men fremtidige arvestykker.

30 studio sigdal 05

Sigdal: Kjøkkenmodell Scala Inframe. Malt i farge Kalkgrå. Benke- og veggplater i Dekton Aura.

30 sigdal nina og lena

Fra venstre: Nina Therese Oppedal, interiørarkitekt og butikkleder hos Studio Sigdal og Lena Jensvoll, daglig leder hos Domino Interiør.

30 studio sigdal 08

Sigdal: Kjøkkenmodell Scala Inframe. Malt i farge Kalkgrå. Benke- og veggplater i Dekton Aura. Hvitevarer fra Miele. Range Cooker fra Falcon. Ventilatorhette fra RørosHetta. Håndtak fra Beslag Design. Veggflis fra Fired Earth

Domino: Muuto mugge kr 369, Muuto kaffekrus 249/2pk, Menu mugge med kork kr 519, Fritz Hansen Vase med tredekor kr 1150

30 studio sigdal 02

Sigdal: Barstol i aluminium, fra Indecasa.

30 studio sigdal 03

Sigdal: Kjøkkenmodell Uno. Benkeplate i hvit laminat i kombinasjon med benkeplate i heltre sortoljet ask. Bilde 6 By Lassen Kubus lysestake kr 2099

Domino: Muuto mugge kr 369, Muuto kaffekrus 249/2pk, Menu mugge med kork kr 519, Fritz Hansen Vase med tredekor kr 1150