Kvalitet er hot!

Daglig leder i Studio Sigdal, Nina Opedal, trekker fram naturlige materialer og god kvalitet som en av de sterkeste tendensene i dagens interiørtrender. Treverk er tilbake i trendbildet, og sammen med lune farger som brunt, rust, petroleumsblå, sennepsgult og olivengrønt gjør det hjemmet til et koselig sted for avslapning og oppladning.

FMV Foto Høst 2017

Spar lommeboken og miljøet – tenk langsiktig! Det er en av de viktigste interiørtrendene i tiden. Satser du på kvalitet og sparer til ting du virkelig ønsker deg, tar du gjerne bedre vare på dem. Nina Opedal, daglig leder i Studio Sigdal, utdyper:

– Miljøfokus, håndverk, kvalitet og bærekraftig produksjon er viktige nøkkelord i trendbildet. Ting som koster litt mer, er varige investeringer. Nå har vi et behov for å omgi oss med ting som ikke er fremtidig søppel, men fremtidige arvestykker.

Sigdal: Kjøkkenmodell Scala Inframe. Malt i farge Kalkgrå. Benke- og veggplater i Dekton Aura.

Fra venstre: Nina Therese Oppedal, interiørarkitekt og butikkleder hos Studio Sigdal og Lena Jensvoll, daglig leder hos Domino Interiør.

Sigdal: Kjøkkenmodell Scala Inframe. Malt i farge Kalkgrå. Benke- og veggplater i Dekton Aura. Hvitevarer fra Miele. Range Cooker fra Falcon. Ventilatorhette fra RørosHetta. Håndtak fra Beslag Design. Veggflis fra Fired Earth

Domino: Muuto mugge kr 369, Muuto kaffekrus 249/2pk, Menu mugge med kork kr 519, Fritz Hansen Vase med tredekor kr 1150

Sigdal: Barstol i aluminium, fra Indecasa.

Sigdal: Kjøkkenmodell Uno. Benkeplate i hvit laminat i kombinasjon med benkeplate i heltre sortoljet ask. Bilde 6 By Lassen Kubus lysestake kr 2099

Domino: Muuto mugge kr 369, Muuto kaffekrus 249/2pk, Menu mugge med kork kr 519, Fritz Hansen Vase med tredekor kr 1150


Showroom: Studio Sigdal Mosseveien 43