Beyond Design

Beyond Design

Vi elsker italiensk design! I århundrer har form møtt funksjon med ikoniske resultater. Der tysk design er stram og industriell, og skandinavisk design er jordnær og naturlig - kan italienerne sies å være mer fokusert på snitt, form og detaljer. Som nordmenn er italienere også opptatt av hygge, det å skape sosiale rom, samt bruk av naturmaterialer som stein, tre og metall.

Fra det enkle minimalistiske til det fascinerende og detaljrike. Italiensk design er form, funksjon og enestående estetikk - som skapt for oss mennesker.

Adresse: Tordenskioldsgate 9
Fredrikstad
Hjemmeside https://www.beyond-design.no
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Instagam: 22 55 82 02
Kategorier: Butikker, Hjem, gaver og interiør,
Stikkord: Design, Møbler, Hjem, Hytte, Kjøkken, Italiensk,
Merkevarer: Binova, Miton, Kico, Davide Groppi, Living Divani, Gervasoni, Tine K,
Skreddersydd italiensk design

Skreddersydd italiensk design

– Vi elsker italiensk estetikk og designer funksjonelle løsninger av høy kvalitet, sier innehaver og daglig leder Siri Syversen.

Gjennom tett samarbeid med kunden oppnår de en optimal løsning som er tilpasset den enkeltes behov. Uansett om du ønsker å skape et karakterfullt design eller noe som er diskret tilpasset omgivelsene, har Beyond Design løsningen. Med agentur på Binova, Miton, Kico og TreP+ kan de tilby mid- til high-end kjøkken, garderober og dører, uten fordyrende mellomledd. Resultatet er italiensk design og kvalitet til en fornuftig pris.

– Vi er også stolte forhandlere av italienske møbler og belysning med merkevarer som Gervasoni, Living Divani og lekne Davide Groppi. Uansett hvor kunden befinner seg kan vi levere. Og siden vi har en av Italias største og mest moderne fabrikker i ryggen er vi lykkelige over å fortsatt kunne levere i løpet av 6-8 uker fra bestillingdato.

I følge Siri og hennes kollega Kathinka er ikke trender så viktig. De ønsker heller å tilpasse den aktuelle arkitekturen i prosjektet med gode materialer og varig design. Beyond Design har studio og showroom på gateplan i Tordenskioldsgate 9. Her finner du utsøkte materialer, fargerprøver, inspirasjon og førsteklasses designkompetanse under samme tak.