Fredrikstad kommune

Adresse: Ferjestedsveien 2
Fredrikstad
Hjemmeside https://www.fredrikstad.kommune.no
Instagam: 69 30 61 00
Kategorier:
Stikkord:
Litt er bedre enn ingenting!

Litt er bedre enn ingenting!

Aktive Fredrikstad vil ha deg opp av sofaen og i aktivitet. Det er mange gode og positive helseeffekter ved å være i bevegelse. Og det skal ikke så mye til.

Mange opplever at enten tid eller økonomi står i veien for å komme i gang med aktivitet. Da er det viktig å huske på at aktivitet ikke bør bety at du skal gå på treningssenter. Du kan bruke arbeidsvei, skogen, marka, kysten, treningsapparatene som det blir stadig flere av i byen vår, eller du kan finne din egen vei til aktivitet.

I Fredrikstad har vi mange som jobber for at akkurat du skal finne fram til gode tilbud: Idrettsrådet samler alle kommunens idrettsforeninger under sin paraply. Her kan du få hjelp og oversikt over de mange klubbene i Fredrikstad. Ta kontakt med Stefan eller Madelen hos www.frid.no

I Fredrikstad er vi også veldig heldige som har et eget Aktivitetsråd som har god oversikt over det uorganiserte tilbudet, her er det også mye spennende for deg som ikke står i en klubb eller forening. Ta kontakt med Marianne Storm hos www.fredrikstadaktivitetsrad.no for tips og råd.

Fredrikstad kommune har noe som heter Frisklivsentralen som tilbyr trening og veiledning for blant annet de som ønsker en livsstilsendring. Her arrangeres gruppetrening hver dag hele uka, både inne og ute. Ta kontakt med Servicetorget hvis du vil vite mer.

Husk: Litt er bedre enn ingenting, og at hverdagsaktivitet er viktig aktivitet!

Opplev Fredrikstads kulturliv på  sitt beste på Kulturnatt!

Opplev Fredrikstads kulturliv på sitt beste på Kulturnatt!

I 2022 hyller vi kulturlivet og frivilligheten den 9. og 10. september.

Du er invitert til en magisk helg i Fredrikstad, med kulturopplevelser spredt over hele byen. Kulturnatt Fredrikstad byr på bredden og mangfoldet av kulturtilbud og opplevelser som finnes i byen vår, med noe for enhver smak.

Bli med på feiring av Dansekunst i Østfolds 10 års jubileum, opplev fremtidens Fredrikstad gjennom interaktiv installasjon av Østfold Internasjonale Teater og få en smakebit av The Tall Ships Races Fredrikstad 2023. Du vil kunne oppleve kunst, akrobatikk, teater, konserter, kor og korps, aktiviteter og mye mer!

Overveldende? Frykt ikke! Når det nærmer seg, vil du finne oversikt over alt som skjer, og skreddersydde løyper på
www.fredrikstad.kommune.no/kulturnatt.

Følg oss også på Instagram på @kulturnattfredrikstad for minner fra fjorårets spektakulære Kulturnatt, og oppdateringer om hva du har i vente!

Alle arrangementer er gratis.

Dansekunst i Østfold med «Levitate Together» på Fisketorvet under Kulturnatt 2021.
Foto: Fredrikstad kommune/Trine Sirnes

Relaterte artikler