Liers Husflid

Ivar Lier har siden 1971 drevet husflidsforretning i Fredrikstad. I 1971 begynte Ivar Lier A/S Husflid å produsere Østfoldbunaden Løken etter at originaltegninger, mønster, stoff- og garnprøver ble kjøpt inn fra døtrene til Aagot Raanaas. Vi har etter dette tatt vare på datidens tradisjoner og leverer idag bunaden komplett eller som brodersett. I de senere har det også blitt utarbeidet en herredrakt som er tilpasset damebunaden. Vi har kort leveringstid på ferdig bunad og brodersett har vi stort sett alltid på lager. Firmaet leverer i dag de fleste norske damebunader og herrebunader fra forskjellige distrikter i Norge.

Adresse: Nygaardsgaten 49-51
Fredrikstad
Hjemmeside http://www.liershusflid.no
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Instagam: 69 31 67 06
Etablert: 1971
Kategorier: Butikker, Klær, sko og reiseeffekter, Gågata,
Stikkord: Bunad, Gaver, Turist, Pynt,
Merkevarer: Røros Tweed, Oleana, Dale, Villeroy og Boch,
Norsk design  og håndverk

Norsk design og håndverk

Kunst og kultur har alltid vært familien Hillestads største interesse, og i 1985 åpnet de eget galleri på familiegården i Åmli kommune i Agder. Her kan man både se og kjøpe kunst og smykker omgitt av helnorskt landskap. Gjennom 30 år har mange av landets mest kjente kunstnere hatt separatutstillinger på Hillestad som har blitt et populært reisemål for opptil 15.000 besøkende hvert år.

Liers Husflid i gågata har et utvalg av lekre Hillestad-smykker som dette anhenget «Around» i tinn, bronse eller sølv fra smykkedesigner Anna Berthelsen. I tillegg finnes kolleksjoner fra Anna Berthelsen, Truls Grønvold, Sigrid Høivik, Sverre Høvren Johnsen, Unni Lyngstad, Alida Rudjord og Kari Sløtte.

Produktnyheter

Relaterte artikler