Myk varme på uteplassen

Myk varme på uteplassen

Granberg Garveri ble etablert i 1951 og er i dag Norges største på beredning og salg av saue- og reinsdyrskinn. Hos Liers Husflid finner du saueskinn fra Granberg i ulike størrelser og farger. Saueskinn er et ypperlig tilbehør til stolen på uteplassen for å holde varmen i vårsola, eller til godstolen inne ved peisen.
Butikken i gågata bugner av det beste fra norske husflidprodukter og byr på et mangfoldig utvalg av norske og internasjonale designprodukter som kan fornye din bolig.


Liers Husflid

Ivar Lier har siden 1971 drevet husflidsforretning i Fredrikstad. I 1971 begynte Ivar Lier A/S Husflid å produsere Østfoldbunaden Løken etter at originaltegninger, mønster, stoff- og garnprøver ble kjøpt inn fra døtrene til Aagot Raanaas. Vi har etter dette tatt vare på datidens tradisjoner og leverer idag bunaden komplett eller som brodersett. I de senere har det også blitt utarbeidet en herredrakt som er tilpasset damebunaden. Vi har kort leveringstid på ferdig bunad og brodersett har vi stort sett alltid på lager. Firmaet leverer i dag de fleste norske damebunader og herrebunader fra forskjellige distrikter i Norge.

Adresse: Nygaardsgaten 49-51
Fredrikstad
Hjemmeside http://www.liershusflid.no
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Instagam: 69 31 67 06
Etablert: 1971
Kategorier: Butikker, Klær, sko og reiseeffekter, Gågata,
Stikkord: Bunad, Gaver, Turist, Pynt,
Merkevarer: Røros Tweed, Oleana, Dale, Villeroy og Boch,

Produktnyheter

Relaterte artikler