Personvernerklæring

Fredrikstad sentrum publiseres av Griff kommunikasjon AS. Daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder informasjon om hvilke opplysninger som samles inn fra nettstedet og nyhetsbrevet vårt.

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Fastname er vår driftsleverandør for nettstedet fredrikstadsentrum.no. Campaign Monitor er leverandør og data behandler av vår nyhetsbrev-tjeneste. I tillegg blir informasjonskapsler lagret hos Google og Facebook.

Statistikk

Fredrikstad sentrum samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettstedet gjennom bruk av Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) plasseres på din datamaskin når du besøker nettstedet.

Følgende informasjonskapsler brukes på fredrikstadsentrum.no:

  • Vår publiseringsløsning (ExpressionEngine) plasserer seks informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med _exp). Disse brukes i forbindelse med innsending av skjemaer, innlogging, og statistikk. De slettes etter maksimalt 365 dager.
  • Analyseverktøyet Google Analytics plasserer to informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med _ga og _gid). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn anonymisert statistikk om bruk av nettsiden og slettes etter maksimalt 48 måneder.
  • Facebook Inc. plasserer syv informasjonskapsler på din maskin. Disse brukes i forbindelse med deling av saker, anbefaling, måling og innsikt. Du finner mer informasjon på https://www.facebook.com/polic...

Nyhetsbrev

Fredrikstad sentrum sender ut nyhetsbrev cirka fire ganger hver år via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere din e-postadresse og bekrefte at du ønsker å motta dette kostnadsfritt. Campagin Monitor er databehandler for nyhetsbrevet. Din e-postadre lagres i en egen database hos Campaign Monitor og deles ikke med andre, eller brukes til andre formål enn nyhetsbrevet fra Fredrikstad sentrum. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å følge lenken «Meld av» nederst i nyhetsbrevet.

Tredjeparter

Dine personlige opplysninger som navn, firma, e-post og telefonnummer vil ikke bli delt med tredje parter. Sporing av besøk kan forekomme dersom man er registrert bruker av tjenestene til Google og Facebook.

Kontaktinformasjon

Griff kommunikasjon AS
Litteraturhuset
Storgata 11
1604 Fredrikstad