- Hos oss betaler du kun for strømmen du har brukt

- Hos oss betaler du kun for strømmen du har brukt

- Smart Energi-kunder trenger ikke å være i tvil – vi fakturerer kun etterskuddsvis, forteller kommunikasjonsrådgiver Anja Ringnes Nilsen. Denne høsten har mange henvendt seg med spørsmål om hvordan fakturering foregår hos den lokale strømleverandøren.

Etter at Tibbers krisegrep med forskuddsvis betaling ble kjent tidligere i høst har ikke reaksjonene latt vente på seg. Smart Energi merker at mange kunder vil forsikre seg om at de ikke utsettes for det samme.

- Ja, flere har henvendt seg til oss med spørsmål om fakturering. Men hos oss betaler du kun for strømmen du allerede har brukt. Slik kommer det til å forbli også, sier kommunikasjonsrådgiver Anja Ringnes Nilsen.

Etterskuddsvis betaling – med strømstøtten trukket fra

I en svært krevende tid med høye strømpriser er Smart Energi i tillegg glade for å kunne tilby kundene gjennomfakturering (strøm og nettleie på samme faktura).

- Vi går en krevende vinter i møte og det dreier seg om store beløp. Da er det en viktig fordel å ha strøm og nettleie samlet på samme faktura. I praksis betyr dette at kundene våre ikke trenger å vente på strømstøtteutbetalingen fra sin nettleverandør, sier Nilsen.

Strømavtale hos Smart Energi:

  • Etterskuddsvis betaling av strømregningen
  • Gjennomfakturering (strøm og nettleie på samme faktura)
  • Strømstøtten trekkes fra på strømregningen
  • Full oversikt i Smart Energi-appen
  • Trenger du hjelp? Smart Energis kunderådgivere hjelper deg på telefon/chat

Smart Energi AS

Smart Energi AS

I Smart Energi jobber vi hver dag for at strøm skal være enkelt og miljøvennlig for deg som kunde. Vi har hele tiden fokus på å være i forkant av utviklingen og bidra med bærekraftige og framtidsrettede løsninger.

Vi er en del av Fredrikstad Energi konsernet som har over 120 års erfaring med strøm. Fredrikstad Gas- & Eletricitetsværk ble konstituert og begynte driften i 1896. Det er denne historien vi bygger videre på for å danne de beste løsningene for at kundene skal få trygge, rimelige, gode produkter og tjenester.

I 2015 lanserte vi i samarbeid med Hvaler kommune solceller til innbyggerne på Hvaler. Dette resulterte i over 100 solcelleanlegg i øysamfunnet og skaffet Hvaler en plass i historiebøkene om å ha den høyeste tettheten av solcelleanlegg i Norge.

Smart Energi, etablert i 2010, har med sin unge alder til tross, utfordret strømbransjen med sin satsing på kortreist strøm og grønne innovative energiløsninger. Vårt hovedkontor ligger i Fredrikstad, men vi leverer fornybar energi og grønne energiløsninger over hele Norge

Smart Energi driver en rekke merkevarer og har kontorer flere andre steder i Norge. Follo Energi, Røyken Kraft, Kragerø Kraft og Askøy Energi er alle en del av Smart Energi familien.

Adresse: Stabburveien 18
Fredrikstad
Hjemmeside https://www.smartenergi.com
Telefon: 98 70 23 61
Kategorier: Tjenester, Andre tjenester, Råbekken,
Stikkord: Strøm,