Lise Fugleviks Velværesenter

Adresse: Glemmengaten 55
Fredrikstad
Instagam: 482 85 590
Etablert: 1986
Kategorier: Tjenester, Frisør, pleie og velvære, Lege, tannlege og helsetjenester, Andre tjenester, Trara,
Stikkord: Hancobygget, Massasje, Velvære,
Helhetlig behandling

Helhetlig behandling

Med glødende interesse for kropp , helse og natur har Lise Fuglevik drevet sitt Velværesenter i Hancobygget i 36 år. Med sin brede erfaringsbaserte kunnskap blir kropp og sjel omsorgsfullt tatt hånd om.

En rød tråd i Lises tilnærming er hennes fokus på helhetlig og individuelt tilpasset behandling, og hun holder seg oppdatert og integrerer både ny og gammel kunnskap.

– Målet er å åpne alt av bløtvev for maksimalt god flyt, ikke bare der det er vondt. Det er jo i flyten all kommunikasjon av sansning, næring og avfallstoffer skjer. Maksimalt god flyt er å komme nærmere maksimal god helse. Det handler om å bli selvberget på god helse.

– Jeg har fulgt kunder som har kommet for forebyggende behandlinger gjennom livet og det er stort å kunne se hvor strålende sunn og sterk man kan møte alderdommen.

Lise tilbyr klassisk- og sportmassasje, yogaveiledning og er autorisert fotterapeut. Hun holder matkurs med fokus på bl.a. ville vekster og fermentering.

I tillegg til å jobbe med personlig velvære er Lise utdannet innenfor økologisk landbruk og permakulturdesign. Dessuten er hun skulptør med atelier på Kråkerøy.