Verdig arbeidsliv for alle

Verdig arbeidsliv for alle

FASVO AS er en godt etablert bedrift som ble stiftet i 1993 og eies av Fredrikstad kommune. De tror på et verdig arbeidsliv for alle, og tilbyr varig tilrettelagt arbeid for personer som vil og kan delta i arbeidslivet, men som av ulike grunner ikke klarer å nyttiggjøre seg av det ordinære jobbmarkedet.

FASVO er en flergrenet bedrift som tilbyr mange ulike tjenester og produkter. Dette kan du få mer informasjon om gjennom deres kundeklubb. Kundeklubben er åpen for både bedrifter og private personer, og som medlem får du månedlige nyhetsbrev på e-post med oversikt over tilbud og produkter. Les mer om FASVO og tjenestene og produktene de tilbyr på www.fasvo.no.

FASVO monteringsavdeling

Når veldig mye skal organiseres, er det lett at visse ting går i glemmeboken. Har du et produkt som du må monteres før det sendes videre til butikk? Eller er det kanskje flere produkter som skal pakkes om før videresalg? Ikke noe problem – dette kan vi!

Vi stiller på oppdrag av ulike omfang, med raske leveringstider. Vårt fokus er god kvalitet, og levering til riktig tid. Vi har også faste oppdrag for en rekke bedrifter både i Fredrikstad og andre steder i Østfold.

Adresse: Pancoveien 8
Gressvik
Hjemmeside http://fasvo.no/montering-og-pakking/
Instagam: 97 58 85 44
Kategorier: Tjenester, Andre tjenester, Ørebekk,
Stikkord: ASVO,