Los Tacos

Los Tacos

Los Tacos er en amerikansk-mexikansk restaurantkjede med en norsk vri. Konseptet vårt henter inspirasjon fra en rekke ulike meksikanske restauranter i San Diego — ispedd noen folkekjære ingredienser fra hele Norges favorittradisjon, “taco-fredag”.

Vårt mål i Los Tacos er å yte rask service og servere mat av høy kvalitet. Vi har spesialisert oss på burritos, men vi tilbyr også tacos, nachos, bowls og churros. Som selskap ser vi alltid etter måter å forbedre våre produkter og tjenester, og slik utvide vårt omdømme og vår merkevare. Kvaliteten på vår kundeservice er like viktig som kvaliteten på våre matretter — som vår kunde skal du ha en positiv opplevelse av Los Tacos fra sekundet du ønskes velkommen inn døren.

Los Tacos’ visjon er å bli Norges ledende merkevare innen meksikansk mat. Vi har et mål om å nå ut til det norske folk med en restaurant i hver eneste by. Vår bedrift bygges dag for dag av dyktige og ivrige ansatte som strekker seg og som belønnes for sin innsats. Om du ser deg selv spille en rolle i vårt eventyr vil det finnes mange muligheter i tiden som kommer.

Adresse: Storgata 13
Fredrikstad
Hjemmeside http://lostacos.no
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Telefon: 41 23 23 08
Etablert: 2018
Kategorier: Mat & Drikke, Pizzeria og fastfood, Blomstertorvet,
Stikkord: Meksikansk, Taco,