Spellemannsvinner Beharie  til St.Croix Scene

Spellemannsvinner Beharie til St.Croix Scene

Dypt forankret i et indie/soul-uttrykk, finner du Beharie. Med en singer-songwriter preget låtskriving, formidler musikken en nerve som tør å være både sårbar og insisterende. Til tross for at det er tidlig i karrieren, har Beharie allerede vunnet en Spellemann, og blitt nominert av svenske GAFFA som «Årets internasjonale gjennombrudd». Et samlet mediekorps utroper han til soulens nye stjerneskudd, og GAFFA sier det slik:

«Likhetene til Frank Ocean, både i stemme og meloditeft, er så påfallende at det frister å ta en kikk på Beharies slektstre. En heftig sammenligning, ja, men en må helt opp på disse hyllene for å gi presise bilder på hvilket talent denne mannen besitter.»

Med sin evne til å uttrykke følelser pakket inn i et varmt, sjelfullt og tidløst lydbilde, fortsetter han å bringe sin stadig utviklende musikk til spennende, nye steder og høyder. Nå er han klar for å innta Fredrikstad, og St.Croix Scene lørdag 18. februar 2023! Billetter: Fredrikstad Kino

Kulturhuset St. Croix

Kulturhuset St. Croix

St. Croix-huset er en kulturarena hvor man kan nyte et mangfold av opplevelser innen blant annet teater, konserter, utstillinger og ikke minst mat i deres flotte kafé.

Samtidig kan du være aktiv ved å yte noe. Du kan yte gjennom å være aktiv innen kor, dans, keramikk, teater, tegning, maling, musikk, bandveiledning og instrumentalundervisning med mer.

Adresse: St. Croix gate 16
Fredrikstad
Hjemmeside http://kulturhusene.no
Kategorier: Mat & Drikke, Kafe og bakeri, Opplevelser, Teater, scene og kino, St. Croix,
Stikkord: Band, Barselklubb, Øvelsesrom, Musikk, Ungdom,

Relaterte artikler