Rosenlund Kjøkkeninteriør

Rosenlund Kjøkkeninteriør

Har du en måltegning og et bilde eller en idé om hvordan drømmekjøkkenet skal se ut, sørger vi for å utnytte rommets muligheter maksimalt – og at du får drømmen oppfylt!

Her i butikken er det dyktige konsulenter og kjøkkenarkitekter som har tegnet mange kjøkken - og som sørger for at kjøkkenet både blir praktisk, funksjonelt, ergonomisk og pent. Og ikke minst; i tråd med dine ønsker og dine behov både i dag og i morgen.

Vi lager en datategnet, tredimensjonal tegning som viser ulike forslag som kan passe for deg og din familie. Sammen med kjøkkenarkitekten kan du også se på kjøkkenutstillingene, prøve skuffer og se smarte funksjoner. Du kan se prøver av ulike skapdører og begynne å tenke på tilbehør slik som oppvaskbenk, kjøkkenhette og benkeplater.

Når du har valgt skapdør og planlagt kjøkkenet i grove trekk, kommer vi til det kanskje morsomste - finessene. Drømmekjøkkenet har mange løsninger for alle kjøkkenmodeller som gir deg ekstra oppbevaringsplass og som letter arbeidet på kjøkkenet både til hverdag og fest.

Når du har bestemt deg og lagt inn en bestilling, kan du vente på ditt nye kjøkken i ro og mak. Kjøkkenskapene leveres ferdig sammensatt hjem til deg.

Adresse: Rosenlund 55A
Fredrikstad
Hjemmeside https://www.rki.no
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Telefon: 69 35 16 30
Kategorier: Butikker, Hjem, gaver og interiør, Lisleby,
Stikkord: Kjøkken, Interiør,