En ikonisk kolleksjon

En ikonisk kolleksjon

Fusion har etablert seg som en av Georg Jensens mest ikoniske kolleksjoner, og en av merkevarens mest gjenkjennelige design. En unik og elegant serie med ringer, anheng og armbånd som markerte merkets eksplosive fremvekst innen smykker tidlig på 2000-tallet.

I september utvider Georg Jensen Fusion-kolleksjonen med en serie spennende tilleggsprodukter, inspirert av det ikoniske designet. Den nye serien består av et justerbart armbånd i 18 karat gult gull, hvitt gull og roségull med diamantpavé og en liten charm; en serie elegante øreringer i ulike størrelser, tilgjengelig i 18 karat gult gull, hvitt gull og roségull med diamantpavé; et åpent anheng med en hengende charm i hvitt- og rosegull med diamantpavé; samt et iøynefallende armbånd med tre sømløse komponenter i 18 karat gult-, hvitt- og rosegull.

Da Fusion ble designet av Nina Koppel på 1960-tallet, bestod den av et sett med bølgende modulære ringer som sømløst passet sammen, som et puslespill. Fusions design er perfekt for å kombinere smykker: en søyle av moderne smykkedesign som lar deg uttrykke din egen stil og kreativitet. Ved å skape sine egne kombinasjoner kan du forme et unikt uttrykk som reflekterer personlig stil og forener hver fasett av personligheten i en elegant sammensatt ring.

«Folk ser etter mer individualitet som lar dem uttrykke sin personlige stil,» sier Ragnar Hjartarson, Chief Creative Officer hos Georg Jensen.

Gullsmed Ambjørnsen

Gullsmed Ambjørnsen

Firmaets historie startet med at Truls Ambjørnsen som ung ønsket å bli gullsmed. Han reiste til Oslo og begynte i lære på yrkesskolen. Han gikk deretter Kunst og håndverksskolen og tok svennebrev og mesterbrev i 1930.

Han flyttet tilbake til Fredrikstad og startet eget verksted. I 1934 åpnet han egen forretning i Storgaten mellom torvene. Til tross for de vanskelige mellomkrigsårene og en ny verdenskrig, klarte han og skape et godt renome på grunn av sin faglige dyktighet.

I 1974 kom neste generasjon inn i forretningen. Truls Petter Ambjørnsen hadde før dette gått i lære i Oslo og på gullsmedskolen i Pforzheim i Tyskland.

Etter avlagt svenneprøve i Oslo i 1974 og mesterbrev, ble han Diplomgemmolog F.G.A (læren om edelstener) i 1976 og Diamantgutachter (tysk diamanttakstmann) i 1980.

I 1995 flyttet forretningen til nye lokaler Torvbyen senter. Dette skjedde etter 61 år på samme sted i Storgaten. Året etter i 1996 ble forretningen kåret til Årets bedrift i Fredrikstad. I 2006 begynte 3.generasjon i forretningen. Truls Martin Ambjørnsen har utdannelse fra Norges Varehandel Høgskole på BI og han vil føre forretningen videre.

Adresse: Brochs gate 8
Fredrikstad
Hjemmeside http://www.ambjornsen.no
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Instagam: 69 38 38 90
Etablert: 1934
Kategorier: Butikker, Klær, sko og reiseeffekter, Hjem, gaver og interiør, Spesialvarer, Torvbyen,
Stikkord: Gemmolog, Klokke, Smykke, Gullsmed,
Merkevarer: Ole Lynggaard, Efva Attling, Bvlgari, Georg Jensen, Dyrberg/Kern, Mont Blanc, Celine Engelstad, Panorama, Omega, Breitling, Rosendahl, Gellner,

Relaterte artikler

Fagkompetanse

Går for gull

Finn stilen

Festivalsommer

Finn stilen

Vår på Cicignon

Finn stilen

En aften på Phønix