Ekte julestemning

Ekte julestemning

Hos Butterfly Bakeri og Konditori dufter det nybakte bakevarer hver dag, men nå er det også lukten av deilige julebakster som møter deg innenfor døren.

– I adventstiden gleder vi oss til å ta frem alle oppskriftene som har ligget på lur siden denne tiden i fjor. Kakemenn, mange sorter julebakst, kransekaker, smultringer, marsipan og julekaker er blant det som står på ønskelista til våre kunder.

Bakermester Frank hos Butterfly anbefaler et lettstekt brød når du skal invitere til julefrokost med familie og venner. For hva smaker vel bedre ved siden av masser med god mat enn nystekte brød? De finnes i mange sorter, både grovt og fint. Og steinovnsbrødet, det er Franks favoritt! Ikke bare smaker og lukter det nydelig, det kan også handles inn i god tid før frokosten. Det kan oppbevares fem dager i kjøleskap eller hele tre måneder nedfryst. Brødet stekes før servering slik at du kan imponere gjestene med «nybakt» brød.

Butterfly Bakeri

Butterfly Bakeri

Der det skjer! På Kråkerøy finner du oss midt i det naturlige knutepunktet på Kråkerøy – rett over den gamle Kråkerøybrua, over veien for ICA og vis á vis Kiwi. Her har vi fått lagd til en sjarmerende bakerbutikk med en cafédel bestående av borti 30 sitteplasser. I et lyst og trivelig innredet lokale med store vinduer, har man god utsikt i alle retninger. Når temperaturen stiger, kommer det også bord og stoler på plass ute. I denne butikken får vi spesielt mye skryt for vår gode kaffe! Kaffemenyen endrer seg etter sesong - hva med en Chai latte eller kanskje en iskaffe på en varm sommerdag. På matsiden kan vi friste med et godt utvalg av påsmurt og en rekke småretter fra salater og toast til vår egen spesialitet: innbakt pølse! Bakerovnen er midtpunktet i butikken, og herfra kan vi friste med ferske brødvarer, foccacia, brytebrød og paier tidlig som sent. Vi åpner kl. 07.00 (08.00) om morgen, og rekker du ikke innom da, har vi åpent til kl. 20.00 (18.00) om kvelden.

Adresse: Kråkerøyveien 11
Kråkerøy
Hjemmeside http://www.butterfly-bakeri.no
Facebook: Besøk
Telefon: 69 34 85 10
Kategorier: Butikker, Dagligvare og kiosk, Mat & Drikke, Kafe og bakeri, Kråkerøy,
Stikkord: Brød, Surdeig, Foccacia, Pølsebrød,