Nok et rekord-år!

Studio Sigdal Fredrikstad kan igjen se tilbake på et år med vekst i både prosjekt- og privatsegmentet. I fjor levert bedriften drøyt 500 kjøkken i Fredrikstad, når det regnes med både kjøkken til privat kunder og til utbygger.
Som følge av den store veksten har vi utvidet kontorarealene til prosjektavdelingen med hele ti arbeidsplasser. Det har blitt nyansettelser både på privat- og prosjektavdelingen og fortiden sysselsetter Studio Sigdal Fredrikstad 16 engasjerte ansatte. Selv om vi har vunnet flere store prosjekter, har vi allikevel stor kapasitet til å møte våre privatkunder. I butikken venter fire dyktige medarbeidere for å hjelpe privatkunden til å oppfylle drømmene deres.
Vi har også åpnet Studio Sigdal i Moss og befester vår posisjon som distriktets ledende leverandør av innredninger. Butikken i Moss ligger i Varnaveien 7 og vil ha hovedfokus på forbruker og byggmesterkunder. Butikken hadde storslått åpning 1. mars med mange besøkende.
Vår filosofi er at fornøyde kunder er den beste reklamen sier daglig leder Trond Simensen og mener grunnen til den stabile veksten er nettopp dette kombinert med dyktige kollegaer. Det at Mesterbedriften også tilbyr alle nødvendige håndtverkertjenester hjelper nok også til. Vi er en samarbeidspartner helt fra planleggingsstadiet og frem til kunden kan ta i bruk sitt nye kjøkken.
Sigdal har produsert kjøkken i mer enn 70 år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker. Det er spesielt moro når vi får kunder i butikken som faktisk kjøper sitt tredje Sigdal-kjøkken forteller de engasjerte kjøkkenkonsulentene.
Svanemerket kjøkken med fokus på bærekraft er ikke bare et omsorgsfullt valg for miljøet, det er også et smart valg da kjøkkenet tåler harde funksjon- og kvalitetskrav. Holdbarhet handler også om å kunne leve klimasmart i sitt kjøkken, derfor utvikler Sigdal produkter som gjør kildesortering enklere og som minsker matsvinn – alt for at kunden skal kjenne at kunden gjør en innsats – hver dag. Vi er alle nødt til å tenke bærekraft og miljø smiler Trond og haster av sted på nok en kontrollmåling av et nytt kjøkken.