Vil utfordre i eiendomsmarkedet

Vil utfordre i eiendomsmarkedet
Med 23 års erfaring fra eiendomsmarkedet i Fredrikstad ville Vidar Aakre Johannessen drive for seg selv. Etter ett års drift har Aakre Eiendoms- og Landbruksmegling kommet godt i gang.

– Hos oss får kundene tett oppfølging og personlig service. Det er nok riktig å si at vi strekker oss litt lenger, sier Vidar fornøyd. Vi møter ham i selskapets lokaler i Gamle Beddingvei, med utsikt over elva og bryggepromenaden. – Som et nyetablert eiendomsmeglerfirma må vi jobbe ekstra hardt for å bevise hva vi kan få til, og det kommer kundene til gode. Hos oss er alle like viktige, sier han. Aakre Johannessen forteller at firmaet jobber med både bolig, næringseiendom og landbuksmegling, og han har erfaring fra alle områdene, blant annet som daglig leder av Koppang Landbruks- og næringsmegling og megler hos Stavlund og DNB. Fredrikstad-gutten har vokst opp i distriktet og kjenner byen som sin egen bukselomme. – Inngående lokalkunnskap er en forutsetning for å drive en seriøs meglerbedrift, og alle delene av byen – enten det er Sellebakk, sentrum eller Gressvik – har sin egen identitet og fordeler, sier han. – Vi er opptatt av at selger skal få mest mulig for boligen, men også av at kjøper skal bli fornøyd med det nye nabolaget sitt, sier han. Med seg på laget har han kona Nina Aakre Johannessen, også hun fra Fredrikstad. Ekteparet driver sammen, og det er Nina som tar seg av mesteparten av markedsføring – både i trykte media og på sosiale medier. – Markedsføring er selvsagt viktig, og vi er opptatt av at alle eiendommer skal synes godt. Siden vi ikke har et navn som er innarbeidet i markedet, må vi gjøre en enda bedre jobb også på det området, sier Nina. Foreløpig er det bare de to som bemanner kontoret, men driften det første året har gitt det driftige paret tro på at en utvidelse er nært forestående. – Når man er sammen både om jobben og privatlivet kan det for eksempel by på noen problemer å få tatt ferie sammen, siden vi ikke kan være borte på samme tid, sier Nina. – Og derfor har vi begynt å tenke på å foreta en ansettelse, sier Vidar. – Eiendomsmarkedet er i positiv utvikling, og på litt sikt er vi ute etter å vokse, sier han.

Gode grunner til å velge Aakre Eiendom- og landbruksmegling:
• Lokalkunnskap i Fredrikstad og omegn • Blant distriktets mest erfarne meglere • Målrettet og smart markedsføring • Ekstra oppfølging av potensielle kjøpere ​• Stort lokalt kontaktnett