Utvider mot proffmarkedet

Utvider mot proffmarkedet

Connie og Camilla i Huseby Kjøkkenstudio skal fortsatt gi privatkundene byens beste oppfølging, men nå utvider de også med en egen prosjektavdeling. Økt satsning mot proffmarkedet gir firmaet flere ben å stå på.

– Vi har nylig ansatt en tidligere håndverker med erfaring fra prosjektjobbing. Det vil gi oss økt kapasitet og kompetanse, og vi ønsker nå å bygge opp en egen prosjektavdeling, forteller Camilla Miriam Kristiansen.

I den hyggelige butikken i Farmannsgate har hun og Connie Melina Bergstrøm drevet Huseby Kjøkkenstudio siden november 2021. Duoen har vært i bransjen i over 20 år, og fulgt trender, utvikling og kundereiser på nært hold. Nå vil de utvide.

Tilbyr totalpakker

– Vi ser et tydelig behov, og vi får stadig flere henvendelser fra proffmarkedet. Det bygges mye her i distriktet nå, og vi vil gjerne være med å bidra med vårt, sier Berg.

De håper lokale entreprenører også vil velge lokale samarbeidspartnere i tiden fremover, og forteller at utbyggere med leilighetskomplekser er kunder de gjerne jobber for og med.

– Med en egen ansatt på prosjekt er tanken å ha et bindeledd og døråpner inn mot denne delen av markedet. Vi kan også levere totalpakker med kjøkken, garderobe, bad og møbler, forteller Camilla.

De to driverne understreker at fokuset på privatmarkedet vil være minst like stort som før, og at den personlige oppfølgingen de er stolte av, vil vedvare. Samtidig vil mange av fordelene de tilbyr privatkundene også være overførbare til proffmarkedet

– Vi har en av markedets korteste produksjonstider. Samtidig tilbyr vi spesialløsninger til kunden. Dette er ikke masseproduserte kjøkken som flere av konkurrentene våre tilbyr, poengterer Camilla.

Best på leveringstid

På fabrikken i Våle i Vestfold tilpasser håndverkere kjøkkenet etter kundens spesifikasjoner, og Huseby har lange tradisjoner for godt håndverk og kvalitet.

– Vi er best på leveringstid, og det er en stor fordel nå som verden er som den er. Forsinkelser og levereansestopp er en utfordring for nesten alle nå, men ikke for oss. Vi tilbyr også 30 års garanti, sier Connie.

De kommer gjerne på gratis befaring i forkant, for å snakke om muligheter og ideer hjemme hos kunden, og denne fleksibiliteten vil de ta med seg over i proffmarkedet også.

– Vi brenner jo for dette, og sånn skal det være. Her er vi prosjektledere med hjerte for gode kjøkken-, bad- og garderobeløsninger, sier Camilla.

Lokalpatrioter i næringslivet

Det er den kreative prosessen som gjør jobben så spennende, og for de to damene i Huseby kjøkkenstudio er det ekstra gøy med den personlige kundekontakten.

– Alle prosjekter er unike, og det at en kunde får akkurat det kjøkkenet de ønsker seg gjør oss veldige glade. At man velger å støtte det lokale næringslivet ved å handle i egen by er viktig for oss, og det er et valg man kan være stolt av både som kunde og lokalpatriot, sier Connie.