– Tydelig at dette er populært

– Tydelig at dette er populært

De frittliggende eneboligene på Tyritoppen appellerer til kjøperne i distriktet. Pågangen har vært bra på de 10 eneboligene som foreløpig er lagt ut i Begbyåsen. Totalt kommer det 22 nye boliger her.

Det er noe helt spesielt med å kjøpe et eget hus, og det blir ikke mindre spesielt når huset er nybygd. Tyritoppen ligger i flotte omgivelser. Feltet er det høyeste punktet på Begbyåsen, med fantastiske sol- og utsiktsforhold

– Det er 22 eneboliger totalt, og vi la ut 10 nå. Det har vært bra pågang, og det er tydelig at dette er populært. Nye, frittliggende eneboliger med utsikt kryr det ikke av i Fredrikstad, forteller Geir-Frode Wroldsen.

Han er salgskonsulent i OBOS Block Watne, avdeling Viken Sør, og Wroldsen forstår godt at folk ønsker å bosette seg i området som nå bygges ut.

– Ja, her blir det fint å bo for både store og små, sier Wroldsen.

Tyritoppen2
Illustrasjonstegniner. Avvik vil og kan forekomme.

Det første som møter deg er et innbydende uteområde med lekeplasser og grøntarealer for store og små beboere. Boligene kommer i moderne farger som skaper en helhet med omgivelsene. Husene skal bli tidsriktige, miljøvennlige og utstyrt med energibesparende teknologi. Rett utenfor døren finner du en rekke tur- og fritidsmuligheter, og flotte lysløyper med koselige rasteplasser innover i skogen. Kjøpergruppen er variert i alder, bakgrunn og behov. Det er ikke uvanlig at flere generasjoner innen samme familie etablerer seg her. Også de nye leilighetene som er på gang i området blir tatt godt imot i markedet.


Tyritoppen3

– Det er straks utsolgt for leiligheter her. Vi har over 50 prosent salg av de første eneboligene, og så kommer det mer etter hvert, opplyser Wroldsen.

Begbyåsen blir et variert bolig- område i Fredrikstad med over 400 boenheter. Leiligheter i blokk, leiligheter i småhusbebyggelse, eneboliger i kjede og frittliggende eneboliger, alt godt tilrettelagt for både single, barnefamilier og godt voksne. Det sikrer et sunt og variert bomiljø, i et godt gjennomtenkt nabolag bygget for fellesskap og trivsel. Området er grønt og solrikt, og fra enkelte steder er det 180 graders panoramautsyn over landskapet.


De frittliggende eneboligene er utviklet spesielt for Tyritoppen, og kommer med nyut- viklede, moderne planløsninger. Beliggenheten sørger for at mange av boligene får flott utsikt samtidig som det er natur og lysløyper rett i nærheten. Hver bolig får egen dobbelgarasje, ferdig opparbeidet hage og steinbelagt gårdsplass. Dette er boliger med masse plass å boltre seg på, perfekt for familier som vil ha rom for både lek og avslapning i hverdagen. Hver bolig kommer også med egen terrasse eller altan.

Hustypene går fra A til K, i alt 11 forskjellige typer hus. De kommer i ulike størrelser, men har mange fellestrekk. Boligene er mellom BRA 190-252 m2 og har tre til fem soverom. De fleste boligene har fire soverom, og noen av disse har også mulighet for å utvide til fem soverom dersom dette er ønskelig. Flere av boligene har et soverom som kommer med walk-in-closet. Alle boligene har eget vaskerom og to bad. Alle hustypene kommer også med to stuer. Her kan man fint ha et middagsselskap i den ene stuen, samtidig som ungdommene kan trekke seg tilbake til den andre stuen for spill eller film. Terrasser og altaner har plass til sittegrupper der man kan nyte hyggelig selskap om sommeren.

Se mer på obosblockwatne.no eller kontakt salgskonsulent Geir Frode Wroldsen, tlf. 907 78 853