Personlig oppfølging  – godt eiendomssalg!

Personlig oppfølging – godt eiendomssalg!

Skal du selge hus eller hytte, men er redd eiendommen din skal forsvinne i mengden hos et stort meglerfirma? Hos Aakre eiendoms- og landbruksmegling får du og eiendommen din tett oppfølging av en av Fredrikstads mest erfarne selgere.

Etter 23 år i store lokale meglerfirmaer var Vidar Aakre Johannessen klar for å stå på egene bein. Sammen med kona Nina startet han Aakre Eiendoms- og landbruksmegling og etter tre års drift er både ekteparet og deres oppdragsgivere fornøyd med valget.

– Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra kunder som føler seg bedre ivaretatt og verdsatt hos oss enn hos de store aktørene. Her får du god personlig oppfølging, og det er lett å få kontakt med oss. Det er vel antakelig derfor de velger å bruke oss flere ganger, mener Vidar Aakre Johannessen.

Johannessen er med i alle ledd i salgsprosessen, til og med overtakelse. Det gir kundene trygghet i den viktige og nervepirrende prosess som boligsalg er. I tillegg har han svært god lokalkunnskap, noe som er alfa og omega i eiendomssalg.

– Jeg tror kundene setter pris på at vi er med hele veien. Både jeg og Nina er født og oppvokst her, vi kjenner hele området svært godt og har et brennende engasjement for nærmiljøet, sier Vidar Aakre Johannessen.

Firmaet ligger sentralt plassert i Gamle Beddingvei på Kråkerøy, godt synlig fra bryggepromenaden på bysiden. Synlighet er viktig for en nystartet bedrift som profilerer seg på tre ulike områder – boliger, hytter og landbrukseiendommer. Foreløpig er det eiendomsdelen av firmaet som er størst, men Johannessen opplever at også landbruksmeglingen tar seg opp.

– Som landbruksmegler dekker jeg et større geografisk område, og der tar det litt tid å jobbe seg opp. Men jeg er på god vei! Og hyttemarkedet har vært svært bra de siste to årene, med stor etterspørsel og høye priser. Jeg har solgt hytter både på Gressvik, Hvaler og i Halden og Skjeberg – og både kjøpere og selgere har vært svært godt fornøyde, sier Vidar Aakre Johannessen.

Gode grunner til å velge Aakre Eiendom- og landbruksmegling

  • Lokalkunnskap i Fredrikstad og omegn
  • Blant distriktets mest erfarne meglere
  • Målrettet og smart markedsføring
  • Ekstra oppfølging av potensielle kjøpere
  • ​Stort lokalt kontaktnett


    vidar@aakremegling.no / 991 15 513
    www.aakremegling.no