Gratis førstehjelp

Gratis førstehjelp
Nå tilbyr SpareBank 1 Østfold Akershus gratis juridisk førstehjelp til alle kunder som trenger økonomisk og juridisk bistand til livets små og store valg.

I en tid hvor stadig flere gjennomfører banktjenestene digitalt, opplever vi i SpareBank 1 Østfold Akershus at de aller fleste kundene fortsatt søker råd hos bankens rådgivere når de befinner seg i livets viktigste og vanskeligste situasjoner. – Vi opplever at kundene vil ha en enkel og sømløs bankhverdag, gode løsninger og økonomisk trygghet. Gode digitale løsninger kombinert med god økonomisk rådgivning for å bistå kundene i ulike livsfaser og situasjoner er vårt fag. Juridisk bistand er et godt eksempel på en tjeneste som er både trygg og smart når du skal ta stilling til større økonomiske spørsmål som for eksempel etablering av samboerforhold, kjøp av bolig og arveoppgjør, forteller Annette Vanem Jønsson, banksjef hos SpareBank 1 Østfold Akershus i Fredrikstad.

Juss gjort enkelt
I SpareBank 1 Østfold Akershus sitt nye tilbud, som har fått navnet «juridisk førstehjelp», finner du nye tjenester og hjelpemidler, som blant annet enkle og moderne avtalemaler og veiledere for de vanligste juridiske problemstillingene. Og best av alt, alle maler og veiledere er utarbeidet sammen med advokatfirmaet Legalis AS. – Med digitale kontrakter, veiledere samt mulighet for bistand fra advokat, får kundene en komplett pakke. De fleste har behov for juridisk bistand gjennom livet, og vi tror dette innovative konseptet kan være svært nyttig for mange av kundene, sier Torstein Bae, managing partner i Legalis.

Et tilbud til alle kunder
Tjenestene, kontraktene og verktøyene dekker alt ifra husleiekontrakt og testament, til kjøpskontrakt for håndverkertjenester og låneavtaler. – Juridisk førstehjelp er et tilbud til alle kunder, enten det er 18-åringen som skal kjøpe sin første bil, studentene som vil ha en husleiekontrakt eller for deg som skal skrive testamente eller fremtidsfullmakt, forteller banksjefen. Vanem Jønsson forteller også at mange konflikter og situasjoner kunne vært avverget om man hadde hatt det juridiske på plass tidligere. – Av erfaring vet vi at mange har mye å tenke på når de befinner seg i livets vanskeligste faser. Ved å senke terskelen for bruk av samboerkontrakter, testament og fremtidsfullmakter, ønsker vi å bidra til at fremtidige økonomiske konflikter løses raskere, bedre og rettferdig for alle involverte, avslutter Annette Vanem Jønsson.

Første konsultasjon gratis
Sammen med Legalis skal vi gi kundene våre gode råd og hjelpemidler, og gjøre det enklere å sette opp alt fra samboerkontrakt og testament til gode kontrakter for håndverkertjenester. Alt om «Juridisk førstehjelp» er tilgjengelig på våre nettsider under «Tips og råd». Dersom du trenger ytterligere juridisk assistanse kan du på henvisning fra din bankrådgiver få den første konsultasjonen hos Legalis gratis.Ønsker du å kjøpe advokattjenester inngås en egen avtale mellom deg og Legalis til rabattert pris.

Også for bedrifter
SpareBank 1 Østfold Akershus tilbyr også et tilsvarende konsept for bedriftsmarkedet med fokus på å starte bedrift, vokse og sikre lønnsomhet. Les mer på sparebank1.no/ostfold-akershus