DNB Eiendom har toppet laget

DNB Eiendom har toppet laget
DNB Eiendom er soleklar markedsleder i boligmarkedet i Fredrikstad. – Med 31 prosent av boligsalget er vi over dobbelt så store som nummer to på listen, sier daglig leder John Arne Spernes. – Og det kommer kundene til gode.

Etter et år med solid prisøkning og rekordstort volum har Spernes styrket mannskapet med tre nyrekrutteringer, og kontorene i Fredrikstad sentrum og på Sellebakk teller nå 13 meglere. Det er nødvendig i et glohett marked, som Spernes beskriver som stabilt og sunt. – Vi har sett en betydelig positiv utvikling i boligprisene her i Fredrikstad, selv om det fortsatt er betydelig lavere enn i hovedstaden, sier han. – Fredrikstad er en meget attraktiv by med stor tilflytning, og vi ser en økende tilstrømming av boligkjøpere fra Oslo og det sentrale Østlandet, sier han. Det er gode nyheter for byen. – Særlig på nye boliger ser vi et økende prisnivå, noe som demonstrerer at byen er aktuell for nye kundegrupper. Samtidig er det også flere som får øynene opp for hvor mye de kan få for pengene i Fredrikstad, sier han. DNB Eiendom har en lang historie i Fredrikstad, og Spernes tror at den komplette pakken med bank, finansiering og eiendomsmegling er en av grunnene til at så mange velger DNB. – Vi har lang erfaring, stor kapasitet og ikke minst sterke og trygge systemer som garanterer vellykkede salgsprosesser, sier han. – Hos oss kan du være trygg på at din eiendom blir behandlet på beste måte, fra den første befaringen, profesjonell markedsføring og til kontrakt og overføring av salgssummen. DNB står for soliditet, og det er noe vi er svært bevisste på, sier han. – Å være i konsern med en storbank gir oss noen fordeler, og sømløst samarbeid er et av dem. Årlig omsetter DNB Eiendom ca. 650 boliger. Det kommer alle boligselgere til gode, mener Spernes. – Så å si alle som leter etter bolig i Fredrikstad-distriktet kommer innom oss, konstaterer han. – Det betyr at vår markedsføring når ut til en veldig stor andel av interessentene, noe som selvsagt er en stor fordel for boligselgere i alle kategorier, sier han. DNB Eiendom arbeider med boliger i alle kategorier og prisklasser, men Spernes gjør ingen hemmelighet av at han og selskapet gjerne vil sterkere inn på nyboligmarkedet i byen. Derfor ser han frem til at DNB i Fredrikstad snart vil bli ett av bankens finanshus, der alle typer finans- og banktjenester vil bli tilgjengelige. – Vi håper så fort som mulig å ha en dedikert nyboligmegler på plass for å kunne posisjonere oss som et finanshus og innenfor prosjektsalg, sier Spernes. – Markedet for nye boliger er i rivende utvikling, og det bygges mye. Det er et naturlig steg for å utvikle et enda sterkere tilbud, sier han.

DnB Eiendom Fredrikstad
Vår lokalkunnskap kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge bolig her i kommunen. Nygaardsgate 55 , 1605 Fredrikstad Tlf: 90 85 30 00