Bravida i bresjen på bærekraft

Bravida i bresjen på bærekraft
Over halvparten av alle nye biler solgt i Norge i dag er en elbil. For at det skal være tryggest mulig for deg som elbileier å lade bilen, er det utrolig viktig å bruke riktig ladeutstyr. Bravida Fredrikstad tilbyr kompetente arbeidsfolk med god erfaring på installasjon av elbilladere, om det så er for bedrifter, borettslag, eller privatpersoner.

Ifølge Morgan Berg, serviceleder for elektro ved Bravida Fredrikstad, har det aldri vært installert flere elbil-ladere enn det blir nå. - Det tok veldig av i sånn sent 2019, og etter det har det bare eksplodert. Det er ingenting som tilsier at det kommer til å stoppe opp, uttaler han. Selskapet går selv i bresjen som et godt eksempel for andre bedrifter. - Når vi bytter ut bilene vi har her i Fredrikstad, så bytter vi til rent el når vi har muligheten. Ca 8 av 10 nye biler her er en elbil. Bravida Fredrikstad er selv en sterkt konkurransedyktig aktør på installasjon av elbil-ladere, og de satser stort på den kompetansen som trengs for å gjøre en best mulig jobb. Berg forteller at firmaet hittil har jobbet for mellom 20-30 borettslag, og installerer i snitt mellom 3-4 elbil-ladere i uka. Befaringen gjør de gratis. - Vi har en egen faggruppe som spesialiserer seg på elbil-ladere. De har den erfaringen og kompetansen som trengs for å gjøre en god jobb.

En attraktiv arbeidsplass
Det er ikke bare på bærekraft Bravidas fremtidsplaner strekker seg. Bedriften har i dag over 140 årsverk i Fredrikstad, og ekspanderer stadig. Berg beskriver bedriften som en attraktiv arbeidsplass for både nyansatte og lærlinger. Han har selv jobbet for Bravida i hele sitt yrkesaktive liv. - Vi trives, vi har det bra på jobb, og da blir det jo morsomt å komme på jobb også. Du blir godt fulgt opp. Jeg startet selv som lærling her i 2004, og har gått gradene videre til montør og nå serviceleder. Bravidas fremtidsplaner stopper ikke her. Ifølge Berg har bedriften noen spennende overraskelser på lur når det kommer til bærekraft og miljø, men han kan enda ikke avsløre hva. - Jeg skulle gjerne sagt mer om det, men det får jeg ikke lov til. Det jeg kan si er at det er helt nytt, og at ingen i Fredrikstad har gjort det enda.

Bravida Fredrikstad tilbyr tjenester innenfor nyinstallasjon, service og vedlikehold i disse teknikkområdene:  • elektro • rør • ventilasjon • telematikk • lås og beslag • brann og sikkerhet Telefon: 69 35 94 00 Ansatte 140 Årlig omsetning: ca. 200mill. Vi tar ansvar for vår virksomhet og jobber aktivt for langsiktig bærekraft. Vi har nullvisjon for yrkesskader, og alle avdelinger jobber systematisk for å skape et trygt og hyggelig arbeidsmiljø. Vi jobber for bærekraftig ressursbruk og lav klimapåvirkning.